Dankie Brief – John Kasper

Dankie Brief – John Kasper
December 6, 2019 No Comments Blog, ETDP Training admin

Goeie more PC

Baie, baie dankie vir alles. Ek weet vanoggend nie hoe om jou dankie te sê nie, jy is een uit tien duisende wat Job se Geduld het. As ek net dink aan die lang pad wat ons geloop het tot hier dan is ek innig dankbaar.
Ek kan dit vanmore met trots sê dat jou profiel spreek vanself ek weet vanmore nie wat om te skryf nie… Maar dankie vir elke oproep, WhatsApp’s en SMS’e wat jy altyd geantwoord het, ek waardeer dit. Ek kan vanoggend met trots sê dat jou bestuurder bevoorreg is om ‘n kaliber ou soos jy in sy span te hê. Hou aan met jou goeie werk, daar is mense wat dit raak sien.

Mooi dag en groete

John Kasper
NC: OD ETDP NQF5 Student

Total Page Visits: 2185 - Today Page Visits: 3
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published.